Tendințele pe care le vom vedea în domeniului designului interior pe parcursul anului următor vor avea un obiectiv comun: să ofere casei un aspect confortabil și inspirat din natură.

Un an nou înseamnă un început nou. Și aici nu ne referim doar pentru a plănui următoarea vacanță, ci este, de asemenea, momentul perfect pentru reînnoirea casei tale.

Hai să vedem care sunt propunerile pentru anul 2020

Tendințe de decorare 2020: împărțirea  sau delimitarea spațiilor cu elemente naturale

Spre deosebire de anii precedenți în care au fost căutate spații deschise cu medii aerisite, în 2020 vom vedea modele diferite.

Tendința va fi să căutăm diviziuni care să ofere intimitate prin delimitarea fiecărui mediu, astfel încât să fie mai primitoare.

Folosește culoarea anului 2020: albastru clasic

 

2020 Pantone Color of the Year este albastru clasic (o nuanță bleumarin), ceea ce înseamnă că vă puteți aștepta să vedeți multă culoare în toate domeniile în noul an. Din fericire, este total versatil și sofisticat.

Albastrul oferă o cantitate perfectă de contrast pentru interioare și exterioare, atât în ​​stilurile tradiționale, cât și în cele moderne. Fie că o insulă de bucătărie primește o actualizare rapidă, fie o cameră capătă un aspect dramatic nou, această nuanță oferă un aspect impunător, fără a închide cromatic prea mult spațiul.

Tipare geometrice

 

Tiparele geometrice sunt într-o tendință ascendentă de ani buni, atât de mult încât puteți găsi orice model cu model geometric, oriunde. Tocmai de aceea, este foarte ușor să exagerați cu aceste tipare. Chiar și așa, nu vă așteptați că proiectele geometrice să dispară în curând. Acesta este motivul pentru care 2020 se referă la echilibru geometric. Alegeți o singură zonă a casei dvs. în care doriți ca modelul geometric să facă o afirmație îndrăzneață.

Sau ce ziceți de o baie geometrică sau de un tapet geometric cu căptușeală subțire, cu un model nu atât de aglomerat? Totul este să fie pus strategic și, dacă sunteți în căutarea unor designeri de interior din apropiere, Spectroom vă dă o mână de ajutor care va face cu siguranță diferența în locuință.

Bucătării… diferite


Dacă a existat o tendință definitorie de design din anii 2010 până acum, a fost bucătăria albă. Dar în 2020, designerii prezic că va fi o schimbare majoră. Se ne așteaptăm să vedem mai multe dulapuri din lemn natural, insule și rafturi, tablouri și pereți colorați – toate permit proprietarilor de locuințe să păstreze o atmosferă luminoasă și aerisită, fără să se limiteze la tot alb.

Obiecte de artă

 

Faceți 2020 anul în care începeți sau continuați să creșteți colecția personală de artă. Dacă e să fie un tip de trend care o să revină mereu și mereu, acestea sunt tablourile. Oamenii pot fi foarte ușor caracterizați prin ce operă de artă dețin în casă, iar tablourile sunt metoda perfectă de a vă exprima individualitatea.

Iar pentru asta nu e nevoie să investitți zeci de mii de euro într-un tablou de colecție, ci o alegere mai low cost sunt tablourile canvas care pot să se plieze foarte bine personalității dvs.

Anul 2020 este mult mai provocator decât toți anii de până acum.

Apelați la echipa #spectroom pentru a realiza cu succes și cu gust proiectul dumneavostră.